Somitec Hungary Kft        

Partnereink

hotel hévíz magyarország

szállás budapest

belsőépítészeti megoldások

finearttours.com

tovább

Honlap fordítás

 

HONLAP FORDÍTÁS    -  Specialitásunk a minőségi Weblap Fordítás, baráti árakon és gyorsan!

 

Rendkívül kedvező ajánlataink vannak azon leendő ügyfeleink számára akik honlapjukat idegen nyelven szeretnék publikálni.

Szakfordítóink közreműködésével szinte bármilyen témájú szöveget kitűnő minőségben fordítunk angol nyelvre illetve angolt magyarra.

Ezen felül vállaljuk hivatalos dokumentumok lefordítását Angolra illetve Angolról Magyarra, igény esetén anyanyelvi lektorálással.

Valamint igény esetén bármelyik világnyelvre lefordítjuk a kért oldalt, szöveget.

Önnek semmi mást nem kell tennie mint megadja a webcímet és mi elküldjük később a lefordított honlapot. Ennél egyszerűbb megoldást keresve sem találhat mivel honlap  fordítás esetén "html" formátumban adjuk meg a lefordított szöveget, azaz azonnal működhet a honlapja feltöltés után.

WEBLAPFORDÍTÁS MODULOK

Angol vagy más idegen nyelvre lefordítjuk a kívánt szöveget-honlapot-web felületet

+ Ezen felül kérhető az idegen nyelvű honlap elkészítése

+ Regisztrálása a keresőkben

+ Kereső és Online Marketing elvégzése

 

HONLAP FORDÍTÁS ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Fordítás áraink személyre szabottak a fordítani kivánt szöveg alapján. Ezért minden tisztelt megrendelőnknek egyedi árazást biztosítunk.Kérjük a kontakt űrlapon adja meg a szöveg becsült mennyiségét, témáját (vagy a lefordítandó honlap címét). A lehető legrövidebb időn belül igyekszünk ingyenes árajánlatot adni.

Kérjük az alábbi elektronikus levélcímre küldje el a lefordítandó szöveget, vagy weblap címet, hogy elkészíthessük az árajánlatot.

info@somitec.hu

 

Weblap fordítás, honlapfordítás, fordításWeb Promóció, Online Üzleti megoldások
tovább