WEB TÁRHELY - CHEAP PHP WEBHOSTING PLANS

 

> > betöltés > >

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miért választanak bennünket ügyfeleink?

  Mert drágábbat és ráadásul sokkal kissebbet találnak a piacon

  Linux Web szerver, levelező szerverrel, 99,99% rendelkezésre állásal, mindkettő duplikált üzemmódban

  Olcsó de full extra méretű webtárhely, 5 perc alatt megrendelheti és többé nincs gondja a webes infrastruktúrájával

  Joomla, Mambo + még tucatnyi ingyenes előtelepített szolgáltatás, a webtárhely komoly piacvezető Ecommerce rendszerekre hitelestve

  Gyors, bürokrácia és papírmunka mentes rendelés!

Szervereink kihasználtságának növelése érdekében Somitec üzleti partnerein túl örömmel várja azon webmestereket akik profi, olcsó webtárhely szolgáltatást szeretnének igénybevenni. 3 Dinamikus Web Tárhely csomagot készítettünk el amelyek minden igényt kielégítenek.

A megrendelés teljesen automatikus, percek alatt hozzájuthat a kiválasztott csomaghoz.A Control Panel és a 7x24 technikai támogatás (chat,telefon,jegyrendszer) egyelőre angol nyelvű. Amennyiben kérdése merülne fel a "KAPCSOLAT" linken magyar nyelven is várjuk észrevételeit.

WEB TÁRHELY  fénysebességgel

A Supremecenter négy nemzetközi adatközpontjában üzemeltetünk szervereket: Kaliforniában, Londonban, Stockholmban, Sydneyben. A berendezések amelyek optikai gerinchálózatára csatlakoznak. A szerverek teljesítménye és a hálózat gyorsasága lehetővé teszi, hogy weblapja pl. Londonból ugyanolyan gyorsan letöltődjön mint pl egy Budapesti közepes teljesítményű webkiszolgáló esetén. Ha nemzetközi lapot üzemeltet ennél jobb lehetőséget keresve sem találhat. (szerverinfók,géptermek)

Beszéljenek az áraink

 

 

WEB TÁRHELY megrendelés Webtárhely megrendelés
tovább

 •  
 •  

 

 

 •  

 

 

 

 Somitec  LLC  © 2007-2011 • Privacy Policy